FAQ

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Collapsible content

Hvornår får jeg min pakke?

Vi har en forsendelsestid på 2-4 arbejdsdage. Vi håndterer din pakke inden for 24 timer, så du kan forvente din pakke leveres indenfor denne tidsramme. Vi gør vores bedste for at sikre, at dine varer kommer hurtigst muligt til dig.

Hvor mange dage har jeg til at returnere mit produkt?

Vi tilbyder 14 dages fuld returret. Hvis du ønsker at returnere et produkt, skal du gøre det indenfor 14 dage efter modtagelse. Du vil selv skulle betale omkostningerne, som er forbundet med forsendelse af produktet.

Kan jeg annullere min ordre?

Ja, du kan annullere din ordre, såfremt den ikke er blevet behandlet endnu. Du skal blot kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig med at annullere din ordre.

Hvordan er pasformen på jeres shades?

Alle vores shades er designet med det formål at give den bedste pasform. Hver type solbrille har hver deres 1 size uanset farve, du kan læse mere om størrelse inde på produkterne. Størrelserne er baseret på 95% af vores kunders præferencer. 

Det er vigtigt for os, at lytte til kundernes præferencer, og derfor er vi sikre i at vores produkter vil give lige præcis dig den bedste oplevelse.

Hvordan kan jeg kontakte kundeservice?

Du kan kontakte vores kundeservice:

Email support: Hvis du vil kontakte os via. email, kan du nederst på siden klikke på “Kontakt”. Og dernæst vil du blive omdirigeret til vores kontaktinformation, samt en formular du kan benytte dig af.